Auta ihmiskaupan uhreja! Osallistu Toivo Orjuutetuille konserttiin 15.10.2016

 
 

Vielä muistutus näin blogin välityksellä huomisesta hyväntekeväisyyskonsertistamme ihmiskaupan uhrien hyväksi! Tampereen Aleksanterin kirkossa klo 17 alkavassa konsertissa mukana ovat Jukka ja Tove Leppilampi sekä Marzi Nyman, Peter Joukainen bänd ja Ida Bois duo. Artistien lomassa ja välissä näemme ihmiskaupan uhrien maalauksia, voimauttavan valokuvauksen keinoin otettuja valokuvia, sekä pääsemme kurkistamaan eri toimijoiden työhön lyhyiden videoklippien kautta.

autiotalo-maria

Konsertin tuotto jakautuu eri toimijoille. 60% tuotosta menee oman päiväkeskuksemme toimintaan Kyproksella. Keskuksen päivittäisestä toiminnasta vastaa tällä hetkellä hallituksemme jäsen, psykologi Sanna Korpela. Päiväkeskus on ollut toiminnassa kaksi vuotta, ja tarjoaa ihmiskaupan uhreiksi joutuneille naisille päivittäisen kohtaamispaikan. Keskuksellamme on tänä syksynä Sannan ja paikallisen yhteistyöjärjestömme Wellspring Cyprusin toimesta lanseerattu uudenlainen ohjelma. Työtaitovalmennusta tarjotaan kahdessa eri tasoryhmässä ihmiskaupan uhreille. Tavoitteena on näin vastata vielä entistä paremmin niihin muuttuviin tarpeisiin, joita naisilla on eri vaiheissa ihmiskaupasta vapautumisen jälkeen.

Jokaisen naisen kanssa asetetaan myös yksilölliset tavoitteet. Niillä tuetaan sekä käsityötaitojen oppimista että psykososiaalista toipumista. Naisilla on myös mahdollisuus yksilöllisiin tukitapaamisiin. Osa naisista haluaa näiden tapaamisten kautta syvemmin työstää menneisyyden tapahtumia ja etsiä uutta toivoa tulevaisuuteen. Lisäksi ihmiskaupan uhreille ja pakolaisnaisille järjestetään yhteisiä sosiaalisia aktiviteetteja ja työpajoja uusien taitojen oppimiseksi. Kaikille avoin keskusteluryhmä elämän perimmäisistä kysymyksistä pidetään viikoittain.

Päiväkeskuksen arkeen kuuluu erottamattomasti myös naisten konkreettinen auttaminen mm. sairaalakäynneissä, virastoissa asioinnissa ja asumisjärjestelyissä. Kun vastustus on voimakasta, ovat yhteiset tavoitteet sitäkin merkittävämpiä. Toimimme yhteistyössä muiden paikallisten ihmiskaupan uhreja tukevien järjestöjen kanssa avun ja tuen tehostamiseksi. Eri tavoin toimintaamme osallistuu tällä hetkellä noin 20 naista laajasti eri kansallisuuksista.”

Loppu 40% konsertin tuotosta ohjataan kahdelle, lapsikaupan vastaista työtä tekevälle järjestölle, joiden molempien ylläpitämät turvatalot lapsille sijaitsevat Kambotzassa. Lisätietoja kyseisistä järjestöistä ja niiden toiminnasta löytyy järjestöjen nettisivuilta https://www.sherescuehome.org/ ja https://love146.org/
Tervetuloa mukaan konserttiin hyvän asian puolesta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *