Piece of Hope saippuat myyntiin! Mukana yhteistyössä Vanajan vankilan naisvangit

 
 

Piece of Hope Saippuat ihmiskaupan uhrien auttamiseksi

Olemme aloittaneet Piece of Hope saippuoiden valmistuksen ja myynnin ihmiskaupan uhrien auttamiseksi.  Saippuoiden valmistus aloitettiin Room of Hope päiväkeskuksellamme Kyproksella syyskuussa 2017. Saippuoiden teko tarjoaa päiväkeskuksemme naisille mahdollisuuden tienata rahaa ja oppia uusia taitoja. 

Keskuksemme naisten lisäksi saippuoita valmistavat Vanajan vankilan naisvangit, jotka haluavat saippuan tekemisen kautta osoittaa tukensa ihmiskaupan uhreille. Iloitsemme suuresti tästä upeasta ja toimivasta yhteistyöstä, sekä erityisesti siitä vapaaehtoisesta panoksesta, jonka naisvangit antavat tärkeäksi kokemalleen asialle! 

 

Parhaan tuen ja avun tarjoamiseksi päiväkeskuksemme naisille halusimme tuoda myyntiin tuotteen, jota tarvitaan ympäri vuoden, jatkuvasti. Saippuoiden naisille tarjoama symboliikka on myös vahvaa: saippua pesee ihmisen puhtaaksi, vahvastakin liasta.

Myyntiin tulevat saippuat on valmistettu kotimaisesta saippuamassasta, ja ne sopivat myös atoopikoille. Tuoksuja löytyy sitruunasta appelsiiniin, ja inkivääristä piparminttuun, eli jokaiselle jotakin. Hajuherkille löytyy myös tuoksuton vaihtoehto.

Saippuoita on myynnissä Vanajan vankilan myymälässä, Finnish Outletin pop-up myymälässä Hämeenlinnassa, sekä Hämeenlinnan joulumarkkinoilla 9-10.12. Saippuat ovat myöhemmin tulossa myyntiin myös verkkokaupan kautta.

Lisätietoja: Vapauta Uhri ry:n toiminnanjohtaja Pia Rendic 0465966848 tai Vanajan vankilan johtaja Kaisa Tammi-Moilanen, puh. 050 3849117.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *