Tule mukaan tukemaan työtämme!

 
 

Haluatko olla mukana tekemässä työtä ihmiskaupan uhrien auttamiseksi ja sukupuolittuneen väkivallan ennaltaehkäisemiseksi?

 

Tule tukemaan työtämme taloudellisesti joko kuukausilahjoittajana tai kertalahjoittajana. Pienelläkin lahjoituksella olet vaikuttamassa siihen, että ihmiskaupan uhrit saavat tarvitsemaansa tukea, ja että sukupuolittunut väkivalta sen kaikissa muodoissaan vähenee. Ohessa lisää tietoa siitä, mihin lahjoituksesi käytetään.

Työmuodot joihin lahjoitustasi tullaan käyttämään:

Room of Hope päiväkeskuksemme Kyproksella: Varoja kohdennetaan ihmiskaupan uhrien parissa tekemäämme työhön Kyproksella. Keskuksellamme käy säännöllisesti lähes 20 naista ja 10 lasta. Lahjoituksesi avulla pystymme ylläpitämään toimintaamme ja turvaamaan naisille myös jatkossa turvallisen paikan, jossa he voivat kohdata toinen toisiaan ja osallistua työpajatoimintaan.

Ihmiskaupan uhrien parissa tekemämme työ Suomessa: Kohtaamme ihmiskaupan uhreja viikottain ja tarjoamme heille keskusteluapua ja tukea heidän elämäänsä liittyvissä kysymyksissä. Uhrit ohjautuvat meille viranomaisten, vastaanottokeskusten, vankiloiden ja eri järjestöjen kautta. Lisäksi suunnitteilla on Room of Hope päiväkeskuksen avaaminen myös Suomeen. Lahjoituksesi avulla pystymme työskentelemään useampien naisten kanssa, sekä maksamaan päiväkeskuksen ylläpidosta kertyviä kustannuksia.

Koulutus ja konsultaatio: Koulutamme ja konsultoimme jatkuvasti eri viranomaisia, järjestötoimijoita, sosiaali-ja terveysalan ammattilaisia, kirkkojen työntekijöitä, opiskelijoita ja koululaisia ihmiskauppaan liittyvisstä kysymyksissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Lahjoituksesi auttaa meitä laajentamaan koulutuskenttäämme entisestään.

Ennaltaehkäisevä työ nuorten parissa: teemme työtä nuorten parissa kouluttamalla ja kampanjoimalla. Lokakuussa 2017 starttaa Äijäkoodi-kampanja, tammikuussa 2018 ARVO-kouluhanke. Nuorten parissa tekemämme työn kautta nuoret tulevat tutuiksi sukupuolittuneeseen väkivaltaan liittyvien teemojen kanssa, ja he oppivat puolustamaan oikeuksiaan ja suojelemaan itsensä riskialttiissa ja väkivaltaisissa tilanteissa, sekä siirtämään vastuun uhrilta tekijälle.

ARVO – kouluhanke: olemme aloittamassa ARVO -kouluhankkeen neljän pilottikoulun kanssa tammikuussa 2018. Hankkeelle on haettu myös STEA:n rahoitusta.

Vankilayhteistyö: teemme yhteistyötä Vanajan ja Ojoisten vankiloiden kanssa. Naisvankilan kanssa teemme yhteistyötä ihmiskaupan uhrien hyväksi, miesvankilassa alkamassa oleva projekti tulee kohdentumaan vankien parissa tekemäämme työhön asennemuutoksen aikaansaamiseksi.

Pankkiyhteystiedot:

OP:  FI96 5108 0220 0780 59

SWIFT/BIC-koodi: OKOYFIHH


Rahankeräyslupa

Luvan saaja: Vapauta Uhri ry,  Y-tunnus: 2812658-8

Luvan numero: RA/2017/969

Lupa myönnetty 10.10.2017 / Poliisihallitus

Toimeenpanoaika 10.10.2017 – 30.9.2018

Toimeenpanoalue: Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *