Rose in Paradise: TV-dokumentti ihmiskaupasta Kyproksella on valmis!

tytöt-kanttiinissablur

Mika ja Ruut Ahonen kävivät viime syksynä kuvaamassa TV-dokumentin ihmiskaupasta täällä Kyproksella. Tuloksena on dokumentti, joka piirtää kuvan Kyproksen kahdesta, täysin vastakkaisesta puolesta.

Mikä on yhden ihmisen hinta?

Mikä on yhden ihmisen arvo?

 

Mitä mieltä seksiperäisestä ihmiskaupasta ovat sen uhreiksi joutuneet naiset, entä naisten parissa työtä tekevät ihmiset?

 Rose in Paradise dokumentin traileri on nyt katsottavissa oheisesta linkistä! Dokumentin taustamusiikkina soi Yhdysvaltalaisella radiokanavalla 17 viikkoa listaykkösenä ollut, Remedy Drive -bändin biisi Commodity.

Dokumentti on parin viimeisen viikon aikana näytetty täällä Kyproksella kahdessa eri paikassa, ja vastaanotto on ollut hyvä. Ihmiset ovat pitäneet dokumentin tavasta nostaa esiin seksiperäisen ihmiskaupan ongelma ilman väkivallalla tai synkkyydellä mässäilyä. Dokumenttia on pidetty keskustelua herättävänä, ja siitä ovat kiinnostuneet myös useat paikalliset, politiikassa mukana olevat henkilöt.

Tarkoituksemme on järjestää dokumentin virallinen Kyproksen ensi-ilta vielä tämän kevään aikana. Suomessa ensimmäiset ennakkonäytökset ovat Maaliskuun toiseksi viimeisellä viikolla.

Lisätietoa dokumentista, samoin kuin sen esittämisestä eri yhteyksissä saa Mika Ahoselta.

mika@hurttimurtti.fi